torsdag den 8. december 2011

goood day.

Hej søde, søde piger!

I dag er jeg virkelig glad! Ikke kun fordi det er tordag, men fordi at i dag bare har været en god dag, og fordi i går også var en god dag. Så 2 gode dage i træk! Det er altså ret skønt :).
I går fik jeg skypet med min tidligere roomie C og det var så dejligt at se hende igen og få snakket med hende! Jeg fik også løbet mig en tur. Føler mig rigtig inaktiv her på efterskolen,  så fik lige lyst til en skøn (men regnstøvet) løbetur. Følte mig sund bagefter og fejrede det med 2 stykker chokoladekage med hindbærflødeskum til "aftenkaffe."
Har lånt et hel bunke modeblade af Buller som jeg går i krig med lige om snart - måske finder jeg inspiration.

 I dag blev Mig og A blev kørt til den nærmeste Matas, hvor vi ellers gik i krig med at finde den billigste sminke til skolens teaterstykke. Det resulterede i flere hænder dækket af forskellige slags nuancer af foundation og røde læber. Jeg fandt en knaldrød læbestift som jeg blev forelsket i.
I dag har jeg også fået en pakke fra C. Hun havde sendt min film (som hun kom til at tage med hjem), en plade chokolade, et utrolig sødt kort og skøre-skønne billeder af hende og mig sammen :). mange kys og meget kærlighed til hende
peace, love and cake from
L.

1 kommentar:

  1. Hej :) Mega flot blog du har! Hvor har du de fede billeder fra, jeg mener, hvor finder du dem? :)
    Er nu fast læser, måske du vil bive det på min? :)

    www.abitofmebyanna.blogspot.com

    SvarSlet