onsdag den 21. december 2011

VERY IMPORTANT FOR ALL MY READERS.

Hallo, beauties?

Så sidder jeg endnu engang her. Alt for sent oppe (igen,igen) men heldigvis skal jeg først op klokken 09.00 I morgen, såååå jeg kan vidst godt tillade mig at være sent oppe. Var fra Søn-Mandag oppe til klokken 03 sammen med min roomie O. Hold da op vi hyggede os meget med billeder af lækre modeldrenge, gamle mgp-sange og kiksede videoer! Lige nu sidder jeg i min skønne seng og blogger, skriver på fb med min veninde N og finder smækre billeder til bloggen. Buller (min anden roomie sover allerede - har hun gjort siden kl.12), mens O er igang med at tørre sin neglelak og lave mavebøjninger.

Det vigtige for mine læsere: Meningen med det her sene blogindlæg var faktisk at fortælle at jeg op til flere gange på andre blogs har hørt at Google Friend Connect forsvinder på et tidspunkt efter nytår. Det vil så betyde at jeg mister alle mine skønne, søde og dejlige læserer. Og det vil jeg for alt i verden ikke - I er uundværlige med jeres små kommentarer. I er en af de mange grunde til at jeg elsker at blogge.

 
Derfor kan i i stedet følge mig via bloglovin
I skal bare følge linket også trykke på knappen "follow".
Det ville betyde rigtig meget for mig!

^^ Mig lige om lidt - forhåbelig, medmindre jeg lige finder et eller andet, som lige præcis skal ordnes her sent om natten.

Skønne, trætte og sene natkys
fra L.


3 kommentarer:

 1. fed blog du har! du mister ikke dine læsere, det er kun bloggere der fx blogger i bloggers delight der mister deres læsere via google friend connect. Knus

  SvarSlet
 2. Hej du!
  Mange tusind, tak! :)
  Ved du om ens læsere så bare bliver rykket over i Bloglovin eller hvordan?

  kyyyys.

  p.s. Kigger lige forbi :).

  SvarSlet
 3. super blog!

  //sofiehoelgaard.blogspot.com

  SvarSlet