lørdag den 31. december 2011

Happy New Year.

Sweethearts.
Så er det Nytårsdag/aften i dag og der er gået endnu et år.
Og hvad har jeg så oplevet, nået, gjort , fortrudt og udrettet i det her år? Ja, det er et ganske godt spøgsmål.
Jeg har sagt farvel til 9. klasse og dermed også folkeskolen. Jeg har sagt Goddag til efterskolelivet og en masse nye mennesker. Fundet ud af at efterskole var det forkerte valg for mig - eller ihvertfald at jeg valgte den forkerte efterskole, selvom den også har bragt gode ting med sig.
Den har givet mig en skøn veninde som jeg altid kan regne med! Og som jeg savner utrolig meget fordi hun ikke er nede på efterskolen mere. Den har givet mig søde, skønne og finurlige minder med de bedste efterskolepiger.
Men den har samtidig også fået mig til at føle mig forkert, trist, ked af det, lettere ulykkelig og ubetydelig så mange gange, at jeg snart ikke ved hvad jeg skal stille op med den.
Jeg har fundet ud af hvilke fantastiske tøser, jeg har som veninder. Hvad ville jeg dog havde gjort det sidste halve år uden dem? Jeg er utrolig heldig, at jeg har lige præcis de her skønne uundværlige tøser, mine tøser, til at støtte mig, trøste mig, gøre mig glad igen og ikke mindst give mig et smil på læben.
Jeg sidder faktisk her Nytårsdag/aften - derhjemme - og har virkelig lyst til at drikke mig meget (!) fuld og danse derudaf.
Desværre, kan det ikke rigtig lade sig gøre, for jeg skal tidligt op i morgen.
Måske skulle jeg drikke mig fuld alene så?
Ej, det ville være for underligt. Jeg snupper bare en almindelig Nytårsaften med familien i stedet, tror jeg.
Godt nytår herfra ihvertfald!Nytårskyyyys.

2 kommentarer:

 1. Hej! Jeg kan super godt lide din blog. og jeg følger nu dig. Jeg har også selv en blog så måske du vil kigge forbi og følge mig?;-)
  Knuus
  http://ninalihn.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Sød blog du har og dejlige billeder. Følger dig nu og håber på at du måske vil kigge forbi min så vi kan følge hinanden? :-)

  lauraravnkilde.blogspot.com

  SvarSlet